Første skoledag

 
 

Husk at medbringe en kopi af dit eksamensbevis!

Husk at melde afbud, hvis du ikke dukker op første skoledag! Er du fx blevet syg, skal du ringe til skolens kontor på tlf. 98 52 08 55. Det er KUN første skoledag, du skal ringe afbud.

Se hele huskelisten her.


Når du kommer til gymnasiet tirsdag d. 13/8 2019, bliver du mødt af dine tutorer, teamlærere og introudvalget. De har planlagt et forløb, hvor du får mulighed for at lære din nye klasse og skolen godt at kende, inden undervisningen for alvor starter.

Herunder kan du se programmet for første skoledag:

Program tirsdag d. 13/8 2019

Kl. 8.00 Velkomst i Salen

Kl. 8.20 Pænt goddag
Din klasse skal være sammen med teamlærerne og tutorerne. Her skal I lære hinanden lidt bedre at kende, og I vil også få flere detaljer om dagens program. Desuden skal I høre om Projekt Netwerk, der kort fortalt handler om at skabe en god klassekultur. Det betyder fx, at der er faste pladser med navneskilte på bordene, og du vil blive præsenteret for makkerskaber og grupper, så du ved, hvor du hører til den første tid på gymnasiet. Læs mere om Projekt Netwerk her.

Kl. 9.30 Frikvarter og samling i Grønnegården for alle skolens elever

Kl. 9.45 Pænt goddag (fortsat)
Du skal stadig være sammen med dine teamlærere og tutorer. Her får du flere detaljer om introforløbet og skoledagen, der venter forude.

Kl. 11.20 Spisefrikvarter
Tutorerne hjælper med at finde jeres borde i Grønnegården.

Kl. 11.45 Kom godt i gang
Din klasse skal nu være sammen med tutorerne. Alle skal på "fotosafari", og herefter vil tutorerne fortælle om de mange frivillige og sociale aktiviteter for elever på Mariagerfjord Gymnasium. Læs mere om de mange elevudvalg, du kan engagere dig i her.

Kl. 12.55 Fælles afslutning i Salen

Kl. 13.20 Tak for i dag