Har du tilmeldt din klasse?

 
tirsdag D. 27. februar 2018, kl. 10.47
I uge 10 og 11 holder GYM4INDIA indsamling, hvor klasserne konkurrerer om at samle fleste penge ind til børnehjemmet i Indien. Ud over at gøre en kæmpe forskel er der også en præmie og vandrepokal til vinderklassen.

Line Rüsz Nielsen og Kristina Præstgaard (3.y) er med i arbejdsgruppen GYM4INDIA, og de er ikke i tvivl om, hvorfor du skal melde din klasse til indsamlingen:

- Først og fremmest går pengene til et godt formål. Indsamlingen styrker også klassens sammenhold, fordi alle er fælles om projektet. Og så er det bare en fed følelse at hjælpe andre. Det er også derfor, vi er med i GYM4INDIA, hvor selv en lille ting kan gøre en stor forskel, fortæller de.

Forrige skoleår indsamlede deres klasse fleste penge og vandt derned klasseindsamlingen. Blandt andet viste det sig at være indbringende at hente mad i spisepausen ved fx Kylling & Co og McDonald's - mod ekstra betaling selvfølgelig.

Der er dog mange andre måder din klasse kan indsamle penge, lyder det fra Line og Kristina. I kan sælge kage, gøre rent, passe børn, skovle sne - ja, næsten hvad som helst. Det eneste, I ikke må, er at rasle, da det kræver en særlig tilladelse.

- I kan også holde en fest for klassen, få pant for de tomme flasker og lade pengene gå til GYM4INDIA. Det er jo to fluer med ét smæk, siger Line og Kristina med et smil.

Udover at gøre en kæmpe forskel for det indiske børnehjem, er der også en præmie til den klasse, der samler flest penge ind. Vinderklassen får sit navn indgraveret i en vandrepokal og får også deres billede på en ”wall of fame”. Desuden giver fredagscaféen en omgang til klassen ved den næste fredagscafé.

Du kan melde din klasse til indsamlingen ved at skrive til Camila Stevnsgaard (3.y) senest fredag d. 2/3. I bestemmer selv, hvordan, hvornår og hvor I vil samle ind. Pengene skal afleveres på kontoret senest fredag d. 16/3 kl. 12.00.

Du kan følge GYM4INDIA og indsamlingen på Facebook her.

KORT OM GYM4INDIA

Mariagerfjord Gymnasium har lavet sit eget støtteprojekt i samarbejde med Dansk - Indisk Børnehjælp. Den humanitære forening driver et børnehjem for piger i den sydindiske delstat Tamil Nadu sammen med den indiske partner WEEDS. I løbet af skoleåret laver gymnasieeleverne forskellige aktiviteter for at samle penge ind til børnehjemmet. Læs mere om GYM4INDIA her.