Konkurrence

 
torsdag D. 15. februar 2018, kl. 11.40
Meld dig til Unge Forskere og vær med i konkurrencen om kontante præmier for over 300.000 kr., adgangsbilletter til store internationale mesterskaber og særlige sponsorpræmier.

Unge Forskere Senior er en konkurrence for dig, der har lavet et fedt projekt i SRP eller et lignende projekt inden for det naturfaglige område. Projektet er allerede lavet, så hvorfor ikke forsøge at vinde præmier med det? Er du i tvivl om, hvorvidt dit projekt kan bruges, kan du snakke med din vejleder eller science-koordinator Kaj Nissen (KNI). Skriv også gerne til Kaj Nissen, hvis du tilmelder dig konkurrencen.

Du skal tilmelde og indsende sit projekt senest onsdag d. 28. februar her. Derefter udvælger en jury de bedste projekter til at deltage i én af de fem regionale semifinaler, hvor hver deltager får sin egen stand og skal præsentere projektet for en jury. Semifinalerne afsluttes med udnævnelsen af 50 finalister, der skal dyste i finalen i april.

Selv finalen finder sted i Forum og forløber over tre dage med sceneshows, udstillere fra store danske virksomheder og universiteter og cirka 8.000 besøgende gæster. Vinderne bliver kåret ved en stor præmieoverrækkelse med Unge Forskeres protektor, H.K.H. Prins Joachim.

Konkurrencen giver dig mulighed for at arbejde med naturvidenskab og teknologi - og undervejs få dine ideer ført ud i den virkelige verden. Samtidig kan du få nye venner, der også er bidt af science, møde de stærkeste eksperter inden for dit felt og få en oplevelse for livet. Dét erfarede Niklas Stagsted fra dengang 3.u, da han deltog i Unge Forskere Senior 2017 og gik videre til finalen i København. Du kan læse om hans store oplevelse her.

Interesseret? Læs mere om konkurrencen, deltagelse, bedømmelseskriterier og præmierne her.