Nyheder

 
onsdag D. 08. november 2017, kl. 08.40

Ny udstilling på gymnasiet

Lige nu kan du opleve en udstilling med arkitekturcollager, der er lavet af billedkunstelever fra 1.hf, 2.vhf og 3.vhf. Her kan du få et smugkig på værkerne, hvor der er smæk på fantasien, farverne og formerne.

mandag D. 06. november 2017, kl. 15.12

Htx lukker i Hobro

Undervisningsministeriets vilkår for htx fjerner grundlaget for, at htx-uddannelsen kan fortsætte i Mariagerfjord Kommune. Dét fortæller Mariagerfjord Gymnasium og Erhvervsskolerne Aars i en fælles pressemeddelelse.

mandag D. 30. oktober 2017, kl. 09.49

Tegneklubben godt i gang

Billedkunstlærer Henrik Damsgaard har taget initiativ til en ny tegneklub, der havde premiere i forrige uge. Og selvom fremmødet var flot, er der stadig plads til flere, når klubben mødes igen.

onsdag D. 04. oktober 2017, kl. 21.43

GYM4INDIA gør en forskel

Hvad er GYM4INDIA, og hvorfor er det en god sag at støtte? Dét fik eleverne på 1. årgang svar på, da de var til fællestime i dag med Tine Elisabeth Larsen, der er stifter af Dansk - Indisk Børnehjælp.

mandag D. 02. oktober 2017, kl. 10.42

Tæt på krigen

Henrik Esbensen er dansk krigsveteran fra borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien. Fredag besøgte han gymnasiet for at fortælle om hverdagen som udsendt soldat - og om hvordan krigen forandrede hans liv.

onsdag D. 27. september 2017, kl. 10.54

Bare ikke mit valg

Måske er jeg bare en klam billig luder, som skal dø? Hvorfor får jeg voldtægtstrusler? Hvorfor bliver mit liv så dårligt af, at nogen chikanerer mig? Det var nogle af de spørgsmål, som Emma Holten stillede til tirsdagens fællestime.

torsdag D. 14. september 2017, kl. 12.18

10 talenter fundet

Gymnasiet har valgt 10 deltagere til årets talentakademi. De kan nu se frem til et skoleår med ekstra faglig udfordring sammen med andre talentfulde elever fra hele Nordjylland.

mandag D. 11. september 2017, kl. 10.28

Valg af studieretning på htx

Snart skal eleverne i 1.htx beslutte, hvilken studieretning de vil følge resten af gymnasietiden. I den forbindelse kan der opstå tvivl og spørgsmål, og derfor har gymnasiet planlagt forskellige aktiviteter for at hjælpe eleverne med valget.

fredag D. 08. september 2017, kl. 11.03

Valg af studieretning på stx

Kunstnerisk fag, 2. fremmedsprog, studieretning…? Eleverne i 1.stx står over for nogle store og måske svære valg. Derfor har gymnasiet planlagt en række aktiviteter, så eleverne kan blive afklarede inden det endelige valg.

fredag D. 08. september 2017, kl. 10.07

Pædagogisk (fri)dag

I anledning af pædagogisk dag i mandags havde alle elever på Mariagerfjord Gymnasium fri. Men hvad er det der pædagogisk dag egentlig for noget? Her kan du finde ud af, hvad det går ud på.

Vælg år