Nyheder

 
tirsdag D. 20. februar 2018, kl. 09.50

Postkort fra Brasilien

Lige nu er 38 elever fra 3.d og 3.e i Brasilien, hvor de har været på sightseeing i Rio, og herefter skal på udvekslingsbesøg i Juiz de Fora. De har allerede oplevet en masse og har det 'drøngodt', fortæller de.

tirsdag D. 20. februar 2018, kl. 08.41

"En unik forestilling"

Før vinterferien var 3.a i teateret for at opleve ”Skygge (Eurydike siger)” med oldtidskundskab. Camilla, Nadia, Julie og Amalie har anmeldt stykket, der bygger på en antik myte - tilsat et moderne touch.

torsdag D. 15. februar 2018, kl. 11.40

Konkurrence

Meld dig til Unge Forskere og vær med i konkurrencen om kontante præmier for over 300.000 kr., adgangsbilletter til store internationale mesterskaber og særlige sponsorpræmier.

mandag D. 05. februar 2018, kl. 10.28

"En emotionel lavine"

3.e og 3.y var for nylig i Aarhus for at se stykket ”Troen og Ingen”, som bygger på Søren Huss’ første soloalbum. Det var en rørende oplevelse, fortæller Joakim og Anna Louise, der har skrevet en anmeldelse af stykket.

torsdag D. 01. februar 2018, kl. 16.21

Religionernes dag

Er der liv efter døden? Det var det store spørgsmål torsdag, da gymnasiet holdt Religionernes Dag, hvor eleverne mødte repræsentanter fra bl.a. buddhismen, Jehovas Vidner, folkekirken og Ateistisk Selskab.

onsdag D. 31. januar 2018, kl. 16.21

Talenttræf i Aars

Mai (2.q), Thomas (2.a) og Maya B (2.a) har været i Aars, hvor de mødtes med andre elever fra talentakademiet (humaniora & sprog). I løbet af dagen skulle de blandt andet producere en ”deadline-light-udsendelse”.

torsdag D. 25. januar 2018, kl. 11.23

Hallo, er du i live?

Hvordan er arbejdet som falckredder? Dét ved eleverne i 1.p efter en formiddag med genoplivning af dukker og en hård, fysisk test, man skal gennemføre for at blive optaget på uddannelsen.

onsdag D. 24. januar 2018, kl. 09.49

Hvad er problemet?

3.e har arbejdet med Det Moderne Gennembrud i dansk, og i den forbindelse er eleverne blevet bedt om at beskrive et problem, de er optaget. Resultatet er flere tankevækkende tekster, som du kan læse her.

mandag D. 22. januar 2018, kl. 09.12

Take Five

Årets musical involverer over 150 gymnasieelever, der selv står for både manuskript, iscenesættelse, skuespil, kor, musik, dans, scenografi, PR, lyd og lys. Og de har travlt, for premieren nærmer sig med hastige skridt.

mandag D. 15. januar 2018, kl. 16.14

Grønt flag til gymnasiet

Mariagerfjord Gymnasium har igen fået et Grønt Flag for skolens arbejde med ”bæredygtighed”. Sammen med flaget fik miljørådet en masse rosende ord for deres grønne indsats og inspiration for andre gymnasier.

Vælg år